Toepassing

Monumentaal

Speciaal voor monumentale panden kunnen wij met ons draadloze systeem perfect de wens van de klanten invullen. Doordat we dit perfect draadloos kunnen doen zal er geen schade aan en rond het gebouw door bekabeling gemaakt hoeven worden.
 

Utiliteitsbouw

Maak uw kantoorpand ook zo energiezuinig en gebruiksvriendelijk door het plaatsen van sensoren en ons intelligente systeem. Hiermee kunt u met weinig handelingen uw kantoorverlichting slim en bedienen en laten werken door diverse sensoren.
 

Retail

Ook voor de retail hebben wij de perfecte oplossing om uw winkelpand of dergelijke eenvoudig en energiezuinige manier te bedienen. Ook uw personeel kan makkelijk een kleine aanpassing in de stand en scenes maken in een handomdraai.
 

Residentieel

Ook wel domotica genoemd, wij leveren diverse componenten om de verlichting in uw woning mooi te bedienen en beheren. Ook kunnen er koppelingen komen met andere systemen in/voor uw woning. Maak op deze manier gebruik van al uw systemen.
 

Zorg instellingen

In de zorg is het van belang een rustig lichtbeeld te creƫren. Dit kunnen we onder meer doen door middel van Tuneble White verlichting. Zorgt voor een daglichtritme op locaties met weinig daglicht.
 

Openbare ruimten

Ook in de openbare ruimten is het vaak nodig verlichting aan te sturen. Door de lange afstanden is dit vaak een probleem. Hier hebben wij de perfecte oplossing voor door middel van ons LumenRadio systeem.
 

Amusement

Musea, theaters en dergelijke. Allemaal plekken waar veel verlichting zit. Wij hebben componenten en technische kennis in huis om dit aan te sturen. Dit vaak aansturingen vanuit technische ruimten.
 

Control Room

Een control room is een speciefieke ruimte waar in een rustige omgeving gewerkt moet worden. Vaak omdat hier belangrijke beslissingen genomen moeten worden moet het licht hier perfect zijn en niemand afleiden.