Over LRS Solutions B.V.

Wie zijn we en wat doen we?

Partner in business

Wie heeft er niet mee te maken? Klanten worden steeds veeleisender en de vraagstukken complexer.

Dan is het prettig om een partner te hebben waar je met al je technische vragen en uitdagingen terecht kunt. LRS Solutions is zo’n partner voor al haar klanten als het gaat om domotica en lichtregelsystemen. LRS Solutions levert al jarenlang oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Indien gewenst denken we al mee vanaf het moment dat de oplossing nog bedacht moet worden. Zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Ontzorgen

Meedenken en oplossingen aandragen is niet het enige waar LRS Solutions goed in is. We ontzorgen onze klanten. LRS Solutions geeft maatwerk advies, kan het plan volledig uitwerken met Autocad en eventueel programmeren. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw specialiteit.

Producten

LRS is met name in de bovenkant van de markt actief. Kwalitatief goede producten zijn hier erg belangrijk. De producten die LRS toepast zijn van Europese ontwikkeling en productie om de betrouwbaarheid van onze systemen te waarborgen.

LRS is exclusief importeur van iLight, RAKO, IST en Vivid Systems. Daarnaast zijn we dealer van Crestron.

Het team van LRS

LRS heeft een enthousiast team mensen met veel ervaring in de lichtregelwereld. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme waardoor we elke uitdaging met elkaar aan kunnen gaan.

kennis maken? neem contact met ons op en maak gerust een afspraak!