iDrive® White Knight 36

Een NFC-programmeerbare 7-knops draadloze modulaire controller met vier scenes, een uitknop en twee hoofdknoppen voor meer of minder verlichting.

Het draadloze RNC-070 controlepaneel is programmeerbaar via NFC (Near Field Communication) en gebruikt Rasoft’s Pro software en Rako’s RAMPI interface. U kunt iedere knop op de RNC-070 aanpassen en programmeren voor enkele of meerdere opdrachten tegelijkertijd. Elke input is volledig aanpasbaar, kan worden geadresseerd naar afzonderlijke kamers of kanalen en kan worden geactiveerd door een ‘druk- en loslaatfunctie’.

De RNC-070 is uitgerust met een lithiumbatterij met een levensduur van drie jaar, gebaseerd op dertig keer per dag op een knop drukken. Vanwege de 50 x 50 mm Euro module zijn RNC-units alleen modules. U heeft altijd een frontplaatset nodig. De RNC-070 kan op een oppervlak worden gemonteerd met behulp van een inbouwdoos, wat een diepte van 14 mm oplevert, of in een standaard single gang EU-back box worden ingebouwd. Rako’s single gang RVF-kits (schroefbevestiging) hebben opties voor opbouwmontage. Double gang en RLF (schroefloze) opties zijn alleen beschikbaar voor inbouwmontage.