iDrive® Thor 16

De iDrive® Thor 16 is een LED-driver met meerdere uitgangen, speciaal ontworpen voor LED-systemen met constante spanning van 12V of 24V. Elke uitgang is geschikt tot maximaal 8A met een maximum van 13A (24V) of 26A (12V) voor alle 16 kanalen.

Geavanceerde besturingstechnologie in combinatie met het krachtige ieOS-besturingssysteem stelt gebruikers in staat om constant voltage-armaturen in 8-bit of 16-bit modus te dimmen, wat een ongekende nauwkeurigheid oplevert voor dimmen en kleurbeheer.

Het systeem is ontworpen om te werken met DMX-, RDM-, DALI-, Art-Net 3-, sACN-, Art-Osc- en TCP/IP-protocollen en de LED-uitgangskanalen kunnen werken in de gewone anodemodus. Speciale functies zijn onder meer overspanning, onderspanning, kortsluiting en energieoptimalisatiefuncties. De Thor 16 is bij uitstek geschikt voor tv- en filmtoepassingen vanwege de hoogfrequente, hoge resolutie-uitgangen, die dynamisch kunnen worden geprogrammeerd tot 65kHz.

De Thor 16 biedt ook een geavanceerde routerings- en protocolconversie-engine voor het converteren tussen DMX-, RDM-, DALI- en Ethernetprotocollen, zoals Art-Net, Art-Osc en sACN, zodat u elk project kunt leveren.

  • Geavanceerde compatibiliteit voor lichtregeling
  • Tot 300W over 16 spanningsoutputs
  • Meerdere geïmplementeerde besturingsprotocollen
  • De perfecte constante voltage LED-driver voor uitstekende dimming