iDrive® Force 12 Hybrid+

De 300W iDrive® Force 12 Hybrid+ integreert een geavanceerd besturingssysteem met een krachtige drivertrap van 300W voor de besturing van maximaal 12 onafhankelijke uitgangskanalen met de grootste reeks dimbesturingsprotocollen.

De Force 12 Hybrid+ kan dynamisch worden geconfigureerd om DALI-, DMX-, RDM-, Art-Net 3-, Art-Osc- en sACN-dim- en besturingsprotocollen te gebruiken. Hierdoor kunnen gebruikers de armaturen in 8- of 16-bits modus dimmen en ongekende nauwkeurigheid voor dimmen en kleurbeheer meegeven. Een uniek flikkervrij dimalgoritme voorkomt waarneembare flikkeringen bij zeer lage intensiteitsniveaus.

De Force 12 Hybrid+ is het eerste iDrive®-systeem dat Visible Light Communication (VLC)/LiFi-mogelijkheden aankan. Aangesloten armaturen worden zo in staat gesteld gegevens te verzenden voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals nauwkeurige indoor positioneringsoplossingen ter vervanging van bluetooth equivalente systemen.

De Force 12 maakt gebruik van de gepatenteerde Hybrid+ drivertechnologie, die speciaal is ontworpen om gezonde verlichting te bieden voor zowel mens als dier. Het Hybrid+ systeem gebruikt geen stroompulsen om de uitgangen te dimmen. Het vermindert zo de risico’s van hoofdpijn, vermoeidheid van de ogen of visuele stoornissen als gevolg van langdurige blootstelling hieraan. Klachten die verband houden met andere, veel gebruikte, systemen gebaseerd op PWM.

  • Stroom en Ethernet connectiviteit
  • Tot 300W over 12 armatuuruitgangen
  • Bevat 6 besturingsprotocollen
  • 100-1600mA programmeerbare constante stroomuitgang
  • Flikkervrije dimtechnologie