Advies

Met de komst van LED-verlichting zijn de mogelijkheden voor lichtsturing enorm toegenomen. Maar daarmee ook de complexiteit ervan. Dan is het prettig om een partner te hebben waar u met al uw technische vragen en uitdagingen terecht kunt. LRS wordt als lichtsturings- en domoticaspecialist ingeschakeld door projectverlichters, projectarchitecten, maar ook e-installatiebedrijven.

LRS maakt op basis van het lichtontwerpplan een technisch advies, inclusief grafische AutoCAD schema’s. Indien gewenst denken we al mee vanaf het moment dat de oplossing nog bedacht moet worden. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. Zo kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent en u concentreren op uw specialiteit.

LRS adviseert op basis van behoefte. In het ene project zal een DALI-protocol het beste zijn, maar in een ander project bijvoorbeeld DMX. Ook draadloze lichtaansturing heeft de afgelopen periode aan populariteit gewonnen.

Dat LRS in haar adviezen innovaties niet schuwt, laten we zien door het toepassen van het populaire centrale LED-driver principe van IST. Geen losse LED-drivers meer bij de verlichting, maar alles op één centrale locatie. Dit wordt veel toegepast in nieuwbouw, kerken, monumentale gebouwen en schepen.

Nadat de ontwerpfase is afgerond en het project uitgevoerd moet gaan worden, levert LRS de lichtsturingsconsultant die het project implementeert en, indien gewenst, ook begeleidt. Aan de eindgebruiker en/of opdrachtgever wordt na oplevering een gebruikerstraining gegeven.